Optimalisatie van Voorraadbeheer: Hoe ARP Nederland met Odoo de efficiëntie verbeterde

De uitdaging van ARP Nederland

ARP Nederland, een dochteronderneming van het internationale Bechtle, heeft zich gevestigd als een betrouwbare partner voor bedrijven die op zoek zijn naar IT-oplossingen op het gebied van Workplace, AV, Print & Document Solutions, IT Services, IT Infrastructure en Device as a Service. Van advies tot hardware en ondersteunende diensten.

ARP Nederland stond voor de uitdaging om hun voorraadbeheer te optimaliseren. Ze zochten naar een systeem dat nauwkeurige traceerbaarheid bood, zelfs voor producten verspreid over meerdere locaties. Het oude, op maat gemaakte systeem voldeed niet meer aan de behoeften van ARP. Het leidde tot handmatige invoer en gebrek aan duidelijkheid in producttraceerbaarheid, wat weer tot inefficiëntie leidde.

Efficiëntie en nauwkeurigheid met Odoo

Codeforward introduceerde Odoo: een krachtig platform voor geautomatiseerde bedrijfsprocessen. ARP kan nu gedetailleerde voorraadinformatie bijhouden op project-, locatie-, product- en serienummerniveau. Daarnaast vereenvoudigt de integratie met logistieke partners het verzendproces.

De samenwerking met Codeforward was opmerkelijk. Hun snelheid en efficiëntie in het implementeren van Odoo waren indrukwekkend.

Ivo, Manager Project Management bij ARP Nederland


De weg vooruit met Odoo

Met Odoo heeft ARP een schaalbaar platform dat kan worden uitgebreid met extra modules voor verdere automatisering. Ivo, Manager Project Management bij ARP Nederland, ziet Odoo als cruciaal voor toekomstige groei en automatisering van hun diensten. 

In Odoo moet ik meer input leveren dan in ons vorige systeem, maar de resultaten zijn daarmee ook vele malen beter.

Daphne, Senior Logistiek Manager bij ARP Nederland

De implementatie van Odoo door Codeforward heeft ARP Nederland geholpen hun voorraadbeheer te transformeren. Dankzij automatisering en maatwerkoplossingen werken ze nu efficiënter en nauwkeuriger, wat resulteert in betere service voor hun klanten.

Download

Wil je weten hoe technologie en samenwerking bedrijfsprocessen kunnen veranderen? Download de volledige casus om inzicht te krijgen in de stappen die we hebben genomen voor dit succes.

 Bedankt

Je kunt de volledige casus downloaden 
door op de volgende link te klikken.


Deze casus is een voorbeeld van hoe technologie en samenwerking bedrijfsprocessen kunnen transformeren. Als je meer wilt weten over hoe Codeforward jouw bedrijf kan helpen, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Benieuwd hoe we jouw bedrijf helpen groeien?


Neem nu contact op  Plan een demo