Odoo e-commerce whitepaper

Download nu de Odoo e-commerce whitepaper voor een vergelijking tussen Odoo en veelvoorkomende alternatieven (Adobe Commerce, PrestaShop, Shopify, WooCommerce en Wix.com). Ontdek zelf waarom Odoo uitblinkt op het gebied van product management, voorraadbeheer, design, het beheer van klanten, logistiek, promotie en marketing en het beheren van verkooporders in een e-commerce omgeving. Ook wordt Odoo vergeleken op het vlak van rapportage, gebruiksgemak en kosten. Een toekomstbestendige oplossing

De bedrijfssoftware van Odoo laten inrichten door ervaren Odoo specialisten met kennis.

In de wereld van ondernemerschap is tijd kostbaar. Als je bedrijf groet wil je dat je processen meegroeien. Gebeurt dit niet? Dan ben je meer tijd kwijt aan het bijsturen van je organisatie dan wat je het liefst doet: ondernemen. Wij hebben daar de oplossing voor.

Codeforward biedt toekomstbestendige oplossingen met de bedrijfssoftware van Odoo. Wij automatiseren, zodat jij zonder problemen kunt ondernemen. We kijken kritisch naar wat je bedrijf nodig heeft en zoeken samen naar een oplossing. Met de hulp van onze Odoo ontwikkelaars, kunnen we in elke specifieke behoefte voorzien.

Op zoek naar een Odoo partner?

De koffie staat klaar. Stuur ons een bericht en we bespreken graag je vragen.