Een heldere missie

Codeforward automatiseert bedrijfsprocessen met zinvolle software, zodat jouw onderneming de ruimte krijgt om succesvol verder te groeien. Wij geloven dat zinvolle software je bedrijf verder brengt. Wij geloven dat duidelijkheid en toegankelijkheid de basis vormen voor zowel automatisering als langdurige relaties. Dit staat dan ook centraal in onze manier van werken.

Doen wat we zeggen en zeggen wat we doen

We geloven in een vooruitstrevende manier van denken en laten ons niet beperken door “computer says no”. Duidelijkheid, in woord en daad, typeert ons daarin. We denken na over wat we leveren zodat dit nu en in de toekomst goed presteert, veilig en schaalbaar is. Uitdagingen gaan we niet uit de weg. Problemen zijn er om opgelost te worden. We geloven in open communicatie en deinzen ook niet terug van feedback. Zowel van klanten als (potentiële) werknemers. We gaan het gesprek graag met je aan.

Chris Bergman

“Niets is mooier dan een brug te slaan tussen business en IT”.

Ik houd van gestructureerd werken, om zo op een gecontroleerde manier kwalitatieve oplossingen te creëren die impact maken voor jou als klant. Hoewel ik technisch breed onderlegd ben, denk ik veelal vanuit het proces om het hogere doel niet uit oog te verliezen. Binnen een project zorg ik voor structuur en zet ik directe lijnen uit. Dit toont in mijn werkwijze, waarin ik gewend ben om flexibel te werken aan de hand van Waterval of Agile methodes. Open communicatie, een respectvolle omgang en ook humor heeft een belangrijke plek in mijn dagelijks leven - naast de nodige hobby's en tijd doorbrengen met familie en vrienden.

Kopje koffie drinken met Chris?

Neem contac​​​​t op met Chris 

Joep Sanders

“Blije mensen en werkende oplossingen, daar gaat mijn hart sneller van kloppen”.

Ik houd mij al meer dan 10 jaar bezig met functionele wensen van bedrijven en gebruikers en daar passende IT-oplossingen voor te bedenken en te realiseren. Eerst wil ik begrijpen hoe het bedrijfsproces in elkaar zit, vervolgens denk ik mee over hoe je dit kan verwezenlijken met de juiste software. Ik haal voldoening uit het daadwerkelijk neerzetten van een oplossing die werkt: resultaatgericht en toekomstbestendig. Hard werken doe ik met plezier. Mijn enthousiasme, kritische blik en sociaal karakter maakt mij een gedreven ondernemer.

Kop koffie drinken met Joep?

Neem contact op met Joep​​​​

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als Odoo specialist?

Ben jij net zo enthousiast over Odoo als wij? En geloof je in zinvolle software en wil jij ook graag zaken verbeteren? Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie.

We helpen je graag te groeien.

Neem contact met ons op