Odoo ERP Implementatie

Ons team van Odoo experts helpt jouw bedrijf groeien door inzet van hét ERP systeem voor het MKB. Van implementatie tot maatwerk en ondersteuning, wij staan voor je klaar.

Over ons  Contact

Odoo implementatie zonder zorgen

De implementatie van een ERP systeem is vaak een behoorlijke klus. Niet alleen om te zorgen dat het systeem naar wens functioneert, maar ook om te zorgen dat jouw organisatie klaar is om ermee te werken. Vaak bestaat er ook al data in legacy systemen welke gemigreerd dient te worden naar het nieuwe ERP systeem.

Codeforward heeft veel ervaring met het implementeren van Odoo ERP. Van kleine omgevingen met tussen de 5 en 10 gebruikers tot grote omgevingen met meer dan 100 gebruikers. Onze procesgedreven aanpak zorgt voor een implementatie zonder zorgen. We brengen zorgvuldig in kaart hoe jouw organisatie werkt, vertalen dit naar een plan voor de implementatie van jouw nieuw ERP systeem en voeren dit plan voor jou uit. 

Leer meer over onze aanpak 

Onze klanten

Implementatie in fases

We volgen vier duidelijke fasen bij de implementatie van Odoo ERP; analyse, implementatie, oplevering en livegang. We beginnen met het analyseren van jouw bedrijfsbehoeften, waarna we Odoo implementeren afgestemd op jouw eisen. Na uitgebreide testen en het geven van gebruikerstrainingen zorgen we voor een soepele oplevering, wat resulteert in een naadloze go-live.

Analyse

We brengen de huidige situatie en behoeftes voor de toekomst in kaart.

Implementatie

De implementatie wordt gerealiseerd door het werk op te delen in onderdelen. Per onderdeel wordt er geconfigureerd, ontwikkeld en getest.

Oplevering

Zodra alle onderdelen gerealiseerd zijn, kan de totale implementatie getest worden. Gebruikers worden getraind voor een vliegende start.

Go-live

We staan stand-by terwijl het systeem in gebruik wordt genomen door de organsaite.

Onze andere expertises

Odoo maatwerk 

Odoo aanpassen of integreren?

Lees meer

Odoo ondersteuning

Snel hulp bij vragen of problemen?

Lees meer

Odoo migratie

Data migreren van of naar Odoo?

Lees meer

Odoo upgrade

Upgraden naar de laatste versie?

Lees meer

Meer weten?

Ben jij benieuwd naar onze diensten of wil je meer weten over de mogelijkheden van Odoo voor jouw bedrijf? 

Neem dan nu contact op, we maken graag kennis met je.

Neem contact op