Odoo ERP Upgrade

Ons team van Odoo experts helpt jouw bedrijf groeien door inzet van hét ERP systeem voor het MKB. Van implementatie tot maatwerk en ondersteuning, wij staan voor je klaar.

Over ons  Contact

De voordelen van upgraden

Odoo brengt jaarlijks een nieuwe versie uit van Odoo ERP. Deze nieuwe versie zorgt voor vele verbeteringen. Zo worden er nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan de verschillende Apps en worden er verbeteringen doorgevoerd in de gebruikersinterface en qua prestaties van het systeem. Profiteer mee van deze verbeteringen door regelmatig te upgraden.

Codeforward voert jaarlijks vele upgrades uit voor klanten. Naast de upgrade van het Odoo ERP systeem zelf wordt ook het aanwezige maatwerk klaar gemaakt voor de upgrade. Wij dragen zorg voor een naadloze upgrade door de upgrade voor te bereiden op een test systeem en de tijd te minimaliseren dat het productie systeem niet gebruikt kan worden.

Leer meer over onze aanpak 

Onze klanten

Upgrade in stappen

We volgen vier duidelijke stappen bij de upgrade van jouw Odoo ERP systeem; analyse, voorbereiding, upgrade en livegang. We beginnen met het analyseren van jouw huidige Odoo systeem, waarbij we huidig maatwerk in kaart brengen. Hierna bereiden we de upgrade voor door upgrade scripts te schrijven en eventueel maatwerk aan te passen. Ook voeren we de upgrade uit op een test systeem zodat jij het resultaat kan valideren. Na uitgebreide testen voeren we de upgrade uit op het productie systeem en zorgen we voor een soepele oplevering, wat resulteert in een naadloze go-live.

Analyse

We analysen het huidige Odoo ERP systeem en brengen maatwerk in kaart.

Voorbereiding

De upgrade wordt voorbereid door upgrade scripts te schrijven, maatwerk aan te passen en de upgrade uit te voeren op een test systeem.

Upgrade

Zodra het test systeem gevalideerd is, zal de upgrade van het productie systeem gepland en uitgevoerd worden.

Go-live

We staan stand-by terwijl het geupgrade systeem in gebruik wordt genomen om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

Onze andere expertises

Odoo implementatie

Een implementatie zonder zorgen?

Lees meer

Odoo maatwerk 

Odoo aanpassen of integreren?

Lees meer

Odoo ondersteuning

Snel hulp bij vragen of problemen?

Lees meer

Odoo migratie

Data migreren van of naar Odoo?

Lees meer

Meer weten?

Ben jij benieuwd naar onze diensten of wil je meer weten over de mogelijkheden van Odoo voor jouw bedrijf? 

Neem dan nu contact op, we maken graag kennis met je.

Neem contact op