Odoo ERP Maatwerk

Ons team van Odoo experts helpt jouw bedrijf groeien door inzet van hét ERP systeem voor het MKB. Van implementatie tot maatwerk en ondersteuning, wij staan voor je klaar.

Over ons  Contact

Odoo ERP Maatwerk

Ons team van Odoo experts helpt jouw bedrijf groeien door inzet van hét ERP systeem voor het MKB. Van implementatie tot maatwerk en ondersteuning, wij staan voor je klaar.

Over ons  Contact

Software op maat

Wil jij graag Odoo aanpassen naar jouw wensen of Odoo integreren met andere systemen?  

Codeforward helpt je graag met de realisatie van maatwerk voor jouw Odoo ERP systeem.  Onze in-house Odoo ontwikkelaars hebben veel ervaring met het ontwikkelen van maatwerk software en kennen het Odoo systeem van binnen en van buiten. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en de voor- en nadelen van het  aanbrengen van maatwerk. Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan zodat jouw maatwerk blijft werken nu en in de toekomst.

Lees meer over maatwerk

Onze klanten

Onze aanpak voor maatwerk

We volgen vier duidelijke fasen bij de realisatie van maatwerk voor jouw Odoo ERP systeem; specificatie, ontwikkeling, test en oplevering. We starten met het specificeren van jouw eisen, waarna we het maatwerk realiseren. Nadat we het maatwerk samen met jou testen, installeren we het maatwerk op jouw Odoo omgeving zodat je het in gebruik kan nemen.

Specificatie

We analyseren jouw huidige situatie en specificeren eisen voor het maatwerk in kaart.

Ontwikkeling

We ontwikkelen het maatwerk op basis van jouw eisen en dragen zorg voor de kwaliteit door ook software testen te ontwikkelen.

Test

We testen het maatwerk samen met jou en valideren dat alle eisen zijn gerealiseerd.

Oplevering

We leveren het maatwerk op en installeren het op jouw Odoo omgeving.

Soorten maatwerk

Alle aanpassingen aan jouw Odoo ERP systeem welke niet standaard geleverd worden door Odoo  

Integreer met Odoo

Wij bouwen maatwerk koppelingen of integraties tussen Odoo en andere systemen. Dit kunnen API koppelingen zijn of bijvoorbeeld FTP koppelingen. Denk aan integraties met webshops, logistieke partners of marketplaces.

Maatwerk App

Wij kunnen maatwerk modules of Apps realiseren binnen het Odoo systeem om eigen functionaliteit toe te voegen. Dit kunnen Apps zijn om specifieke processen te automatiseren binnen jouw bedrijf.

Maatwerk functionaliteit

Door maatwerk functies toe te voegen kunnen we jouw processen verder automatiseren. Denk aan functies om complexe prijsberekeningen uit te voeren of batch operaties door te voeren.

Weergave aanpassingen

Wij kunnen de standaard Odoo lijst-, formulier of rapportweergaves aanpassen door velden toe te voegen of te verbergen. 

Prestatie optimalisering

Wanneer jouw Odoo ERP systeem prestatieproblemen ondervindt kunnen wij maatwerk ontwikkelen om de Odoo prestaties te verbeteren. 

Data import en export

Door maatwerk te ontwikkelen kunnen we de import en export van data verder automatiseren. Hierdoor wordt het makkelijker om gegevens te importeren in of te exporteren uit jouw Odoo systeem.


Onze andere expertises

Odoo implementatie

Een implementatie zonder zorgen?

Lees meer

Odoo ondersteuning

Snel hulp bij vragen of problemen?

Lees meer

Odoo migratie

Data migreren van of naar Odoo?

Lees meer

Odoo upgrade

Upgraden naar de laatste versie?

Lees meer

Meer weten?

Ben jij benieuwd naar onze diensten of wil je meer weten over de mogelijkheden van Odoo voor jouw bedrijf? 

Neem dan nu contact op, we maken graag kennis met je.

Neem contact op