Een toekomst-bestendige oplossing


Codeforward gelooft in zinvolle software die je bedrijf verder brengt. De bedrijfssoftware van Odoo biedt een toekomstbestendige oplossing om al je bedrijfsprocessen te automatiseren. Zo bespaar je tijd en kosten met het gemak van een klik. 

In de wereld van het ondernemerschap is tijd kostbaar. Als je bedrijf groeit wil je dat je processen meegroeien. Gebeurt dit niet? Dan ben je meer tijd kwijt aan het bijsturen van je organisatie dan wat je het liefst doet: ondernemen. Wij hebben daar de oplossing voor.


Een heldere aanpak,
van begin tot eind

Duidelijkheid en toegankelijkheid vormt de basis voor zowel automatisering als duurzame relaties. Dit staat dan ook centraal in onze manier van werken. We kijken kritisch naar wat je bedrijf nodig heeft en zoeken samen naar een oplossing. We maken een duidelijk plan dat bestaat uit één of meerdere van onderstaande diensten.

Plan direct een demo

Wat we aanbieden

Automatisering: de sleutel tot succes

Van ongestructureerde processen naar een krachtig platform dat je bedrijfsprocessen volledig automatiseert.


Loopt je bedrijf tegen de beperkingen aan van de huidige bedrijfsprocessen naarmate het aantal medewerkers, producten of bestellingen toeneemt? We bieden hierin de oplossing met de slimme software van Odoo. Een toegankelijk softwareplatform dat alles in huis heeft om al je bedrijfsactiviteiten te automatiseren. Nu en ook in de toekomst.

Codeforward ontzorgt je volledig om optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden die Odoo biedt. Wij automatiseren, zodat jij je kunt bezighouden met ondernemen. We implementeren de software na een grondige analyse, zodat jouw bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd én geoptimaliseerd.

Specifieke oplossingen voor specifieke behoeften

Een platform met maatwerk oplossingen voor al je specifieke behoeften. Zodat de software werkt voor je onderneming en je helpt groeien.

Elk bedrijf is anders en zo ook haar processen. Wij weten dat als geen ander en leveren een pakket op maat. Met de bedrijfssoftware van Odoo kunnen we elke specifieke behoefte voorzien. Codeforward inventariseert je wensen, geeft advies over het te realiseren maatwerk en implementeert dit vervolgens. Zo ontzorgen wij jou compleet wanneer gewenst. We behouden hierbij een kritische blik en denken mee in de talloze mogelijkheden om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Denk hierbij aan integraties met externe systemen, verdere automatisering van jouw interne processen of maatwerk op het gebied van rapportages en document templates.


Robuuste integraties met slimme koppelingen

Laat jouw Odoo systeem naadloos samenwerken met andere systemen door slimme koppelingen te maken die het proces ondersteunen.


Het komt zelden voor dat een bedrijf maar werkt met één systeem. Elke organisatie is anders, en zo ook zijn systemen. Maak je reeds gebruik van de Odoo software, maar wens je deze te koppelen met andere systemen of applicaties? Dan bieden wij daar toekomstbestendige oplossingen voor.

Een vloeiend proces - van begin tot eind. Niet alleen bij het opleveren van een pakket op maat, maar ook hierna blijven we kritisch. We meten prestaties en monitoren foutmeldingen. Zo doen we niet aan eenmalige samenwerkingen, maar aan een duurzaam partnerschap.


Soepele overstap naar krachtige software

Van je huidige IT-systeem naar up-to-date geïntegreerde software.


Het kan goed zijn dat je organisatie al (deels) is geautomatiseerd met een bestaand softwarepakket. Dit kan bestaan uit een oudere versie van Odoo of andere software. We begeleiden een soepele transitie van je huidige systeem naar een toekomstbestendige oplossing met Odoo.

Het omzetten of upgraden van je bestaande bedrijfsprocessen naar Odoo kan veel tijd en energie in beslag nemen. Codeforward helpt je hierbij door in kaart te brengen wat de meest effectieve manier is om je gebruikers, gegevens en processen te verplaatsen naar het nieuwe systeem. Wanneer je overtuigd bent van dit plan, voeren we de migratie uit zodat je zo snel mogelijk aan de slag kan in jouw nieuwe Odoo systeem.

Benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?


Plan direct een demo

Ga het gesprek met ons aan


De koffie staat klaar. Stuur ons een bericht en we gaan graag het gesprek met je aan.


Neem contact op