Al jouw bedrijfs­processen in één systeem met Odoo

Ons team van Odoo experts helpt jouw bedrijf groeien door inzet van hét ERP systeem voor het MKB. Van implementatie tot maatwerk en ondersteuning, wij staan voor je klaar.

Over ons  Contact

Hét ERP voor het MKB

Odoo is hét betaalbare platform om al jouw bedrijfsprocessen in te automatiseren. Van inkoop en verkoop tot voorraad en boekhouding, het platform bevat Apps voor al jouw behoeftes. Het grote voordeel is dat jouw data in Odoo gedeeld toegankelijk is voor alle Apps. Verspil geen tijd meer met het overtypen van gegevens.

Odoo logo

12 miljoen
 Gebruikers
100.000+
Actieve klanten
47
Apps
40%
Groei jaar op jaar

Onze klanten

Functies

Een greep uit de mogelijkheden van Odoo

sales app icon

Verkoop

Maak eenvoudig offertes en verkooporders.

purchase app icon

Inkoop

Beheer leveranciers, inkooporders en contracten.

Stock app icon

Voorraad

Maak magazijnen en  voorraadlocaties en beheer productvoorraden.

accounting app icon

Boekhouding

Verwerk inkoopfacturen en verkoopfacturen in je boekhouding.

production app icon

Productie

Plan productieorders en geef werknemers controle op de werkvloer.

helpdesk app icon

Helpdesk

Bied efficiënte ondersteuning aan klanten.

Benieuwd naar alle functionaliteiten?

Bekijk alle Apps op Odoo.com

De voordelen van Odoo

Gebruiksgemak

Odoo heeft een moderne en snelle gebruiksinterface ontworpen voor bedrijven anno nu. Volledig web gebaseerd en te gebruiken op je laptop, tablet of smartphone. Alle Apps in Odoo zijn aan elkaar gekoppeld. Zo navigeer je eenvoudig vanaf de klantkaart naar de gerelateerd verkooporders, inkooporders of facturen. Odoo biedt je de hulpmiddelen om je bedrijf efficiënt te runnen. Zo kun je gebruik maken van AI functies zoals slimme herkenning van je facturen, maar ook van de Whatsapp integratie of de mogelijkheid om digitaal te ondertekenen. 

Ben jij geïnteresseerd in de mogelijkheden van Odoo? Neem dan nu contact met ons op, we laten 't je graag zien.

Neem contact op

Betaalbaar

Odoo is vele malen goedkoper dan concurrerende ERP oplossingen. Je betaalt een vaste maandprijs per gebruiker en kan hiervoor alle functies binnen het platform gebruiken. Simpel en duidelijk.

Wil je meer weten over de kosten van Odoo neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

Neem contact op

Flexibel

Odoo is eenvoudig uit te breiden of naar jouw wensen aan te passen. Gebouwd op open-source software stelt Odoo je in staat om eigen functionaliteiten te ontwikkelen. Hierdoor kun je jouw processen nog meer automatiseren om tijd te besparen. Denk aan integraties met andere systemen of aanpassingen in de gebruikersinterface.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden om maatwerk te ontwikkelen voor Odoo? Neem dan nu contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

Lees meer over maatwerk  Neem contact op

Odoo in twee minuten

Veelgestelde vragen

Wat is Odoo?

Odoo is een platform voor bedrijfsapplicaties. Vaak wordt Odoo ook bestempeld als een ERP systeem maar het biedt veel meer functionaliteit dan je in een standaard ERP systeem vindt. Denk bij bedrijfsapplicaties aan applicaties om inkoop, verkoop, voorraad, boekhouding of productie te automatiseren. Het platform bevat apps voor de meest voorkomende bedrijfsprocessen.

Om Odoo te gebruiken betaal je licentiekosten per gebruiker. Dit varieert van € 19,90 tot € 37,40 per gebruiker per maand, afhankelijk van de functionaliteit die je wenst en de termijn waarvoor je de licenties wilt aankopen (maandelijks, 1 jaar, 3 jaar of 5 jaar).

Optioneel betaal je ook voor de hosting van Odoo (bijvoorbeeld voor Odoo's eigen hosting platform Odoo.sh indien je gebruik maakt van het 'Gepersonaliseerde' plan.

Als laatste betaal je optioneel ook voor de hulp die je krijgt van een implementatiepartner zoals Codeforward. Afhankelijk van de grootte van het project zijn deze kosten meer of minder.

Odoo.sh is Odoo's eigen hosting platform. Dit platform is gekoppeld aan Github om eigen maatwerk code te uploaden naar het Odoo systeem. De kosten van Odoo.sh worden separaat doorbelast naast de gebruikerslicenties door Odoo.

Codeforward kan je helpen om in kaart te brengen welke Odoo functionaliteiten jij nodig hebt voor jouw bedrijf. Wij voeren een analyse uit van jouw bedrijfsprocessen om vervolgens te bepalen welke Odoo Apps voor jouw bedrijf relevant zijn. Ook helpen wij je graag om de Apps te installeren en te configureren op jouw Odoo systeem.

Odoo en SAP zijn beide ERP systemen. SAP richt zich van oudsher op grote bedrijven en Odoo richt zich op het MKB. Tegenwoordig bedient SAP ook kleinere bedrijven en richt Odoo zich ook meer op grotere bedrijven. SAP en Odoo bevatten beiden veel functies om processen binnen jouw bedrijf te automatiseren. Wij helpen je graag om in kaart te brengen welke van deze functionaliteiten jij echt nodig hebt binnen jouw bedrijf om een advies te geven of Odoo voor jouw bedrijf een geschikte oplossing is.

Odoo heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van concurrenten in de markt. Zo heeft Odoo in vergelijking met de concurrente een lage prijs per gebruiker en is Odoo daarmee heel betaalbaar. Ook is Odoo een zeer gebruiksvriendelijk systeem. Als laatste is Odoo een flexibel platform dat je eenvoudig zelf kunt uitbreiden of aanpassen.

Meer weten?

Ben jij benieuwd naar onze diensten of wil je meer weten over de mogelijkheden van Odoo voor jouw bedrijf? 

Neem dan nu contact op, we maken graag kennis met je.

Neem contact op